Jessie en Gerrit zijn geïnteresseerd in Jordie, gaat alles wel goed?

Jessie en Gerrit zijn geïnteresseerd in Jordie, gaat alles wel goed?

Gerrit loopt samen met Franny en Jessie richting de vijver. Het gesprek van het drietal gaat over op Jordie. Wat is er met Jordie eigenlijk? vraagt Gerrit. Jessie is ook geïnteresseerd. Franny geeft aan dat hij zich wil focussen op het Love is Love evenement. Jessie lijkt dit gek te vinden en zegt, hij was toch vol passie aan de sportschool bezig? Franny is het ermee eens. Volgens haar zijn er genoeg mensen bezig met de sportschool. Ze vertelt verder dat als Jordie nodig is, hij het wel hoort. Hij heeft immers net ook meegeholpen. Jessie wil weten of het goed gaat met Jordie, Franny zegt dat dit wel zo is. Hoe zal het evenement van Jordie verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *