Andrea denkt dat er in de finale van Utopia veel spelletjes gespeeld gaan worden

Andrea denkt dat er in de finale van Utopia veel spelletjes gespeeld gaan worden

Je gaat de komende maanden zien wie er mentaal heel sterk zijn zegt Andrea. Met de finale gaan er echt spelletjes gespeeld worden. Dat is één ding dat zeker is voegt ze eraan toe.  Jordie is het hiermee eens. Sommigen van ons trekken zich daar niks van aan en anderen gaan daar heel erg emotioneel van worden gaat ze verder. Wie gaat jou daarin verrassen denk je? vraagt Jordie. Andrea hoopt dat Alexandra dat zal doen. Ze vindt dat je in de finale niet te emotioneel moet zijn. Alexandra staat stevig in haar schoenen en is niet zo emo zegt ze. Jordie hoopt vooral dat iedereen zichzelf op de eerste plek zet tijdens het stemmen. Franny heeft bijvoorbeeld moeite met mensen wegstemmen zegt hij. Ik hoop dat ze uiteindelijk wel voor zichzelf kiest. Ze zijn het er beiden mee eens dat het wel rot zou zijn om iemand weg te stemmen waar ze goed mee overweg kunnen. Op wie zouden ze gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *