Andrea vraagt zich af of Jordie en Alexandra nog wel vrienden zijn

Andrea vraagt zich af of Jordie en Alexandra nog wel vrienden zijn

Andrea geeft aan dat ze het jammer vindt dat Jordie en Alexandra elkaar niet veel meer zien. Eerst waren jullie echt zo’n Peppie en Kokkie merkt ze op. En nu zie ik jullie eigenlijk nooit meer samen voegt ze eraan toe. Jordie denkt dat dat komt omdat de twee niet meer bij elkaar in een huisje slapen. Voorheen zaten we natuurlijk 24/7 op elkaars lip en daar werd ik soms ook een beetje gek van. Zo gaan die dingen gewoon antwoordt Jordie. Hij geeft aan dat hij alleen naar de caravan is verhuisd toen hij wist dat Alexandra niet alleen zou komen te liggen. Ik had het niet leuk voor haar gevonden als ze de laatste maanden Utopia alleen in een huisje had moeten liggen. Maar dat is nu niet het geval benadrukt ze. Andrea vraagt of hij dat dan niet erg vindt. Ik hecht er niet veel waarde aan zegt Jordie en hij haalt zijn schouders op. Ik kwam hier om mijn idealen te laten zien en vrienden worden is altijd mooi meegenomen. In de buitenwereld heb je ook vrienden die je meer en minder ziet. Hoe zou Alexandra hierover denken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *