Jessie vindt dat Shelley niet het recht heeft op danslessen

Jessie vindt dat Shelley niet het recht heeft op danslessen

Na lang aandringen mag Shelley eindelijk dansen op Jordie zijn Love is Love evenement. Ze geeft aan bij Jessie dat ze hier danslessen voor nodig heeft. Jessie wil hier niet zomaar geld voor opzij zetten, het moet begroot worden op een evenement. Shelley is het hier niet mee eens. Het is wel gelinkt aan mijn droom zegt ze. Die droom heeft al een paar honderd euro gekost antwoordt Jessie, doelend op de filmavond. Shelley vindt dat zingen en dansen net zo goed bij het acteren hoort. Jessie vindt op zijn beurt dat alsnog geen goede reden en zegt dat ze moet overleggen met organisator Jordie. Shelley schudt afkeurend haar hoofd. Wat vinden jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Elise at 13:45

    Ik begrijp niet dat die Shelley altijd maar denkt dat alles en iedereen voor haar moet wijken. Weg ermee en terug naar huis. Wat een arrogant persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *