De bewoners vergaderen, wie geeft zijn slaapplek op voor B&B gasten

De bewoners vergaderen, wie geeft zijn slaapplek op voor B&B gasten

Merel geeft aan dat er aankomende zaterdag B&B gasten komen. Mylène stelt voor om in dat geval het bed in de inloopkast te gebruiken. Dan zijn er alleen nog wel een paar slaapplekken te weinig. De bewoners discussiëren met elkaar hoe ze dit gaan oplossen. Mylène stelt voor om de kleinere huisjes te gebruiken voor de gasten. Daar kunnen namelijk toch geen extra bewoners op de grond slapen. Dat zou betekenen dat Jens, Mylène, Shelley en Andrea een nachtje ergens anders moeten slapen. Shelley zit hier echter niet op te wachten. Ik ga mijn huis niet uit als er ergens een huisje vrij staat antwoordt Shelley stellig. De rest is het hier niet mee eens. Hiske vindt dat Shelley eerder had moeten aankaarten dat het huisje met inloopkast voor haar een probleem is. Nu moet de situatie gewoon opgelost worden. Gaan ze eruit komen met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *