Alexandra en Shelley willen een attractie met botsauto’s naar Utopia 2 halen

Alexandra en Shelley willen een attractie met botsauto’s naar Utopia 2 halen

Alexandra en Shelley hebben het reuze naar hun zin met de scootmobiels en komen tijdens het racen op een goed idee. Ze willen graag een attractie met botsauto’s naar Utopia halen. Ik denk dat iedereen dit leuk vindt zegt Shelley. Ze rijden richting de mongoolse tent en pijlen dit bij Hiske en Gerrit. Super leuk idee vindt Hiske. Shelley hoopt dat ze dit voor duizend euro kan realiseren. Vervolgens rijden de twee dames naar Brandon. Succes, dat kost hartstikke veel stroom. Dan moet je overal kabels gaan neerleggen zegt hij. Voor duizend euro heb je niks, dan heb je misschien twee autootjes voegt hij eraan toe. We kunnen het altijd proberen zeggen Alexandra en Shelley in koor. Gaan de twee dit idee nog voorstellen aan de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *