De bewoners uit Utopia 2 smullen van sushi die Hiske gemaakt heeft

De bewoners uit Utopia 2 smullen van sushi die Hiske gemaakt heeft

Hiske heeft met veel liefde sushi gemaakt voor haar mede bewoners. Ze heeft verschillende varianten gemaakt en natuurlijk heeft ze ook aan Jens gedacht voor vegan sushi. Niet alleen Jens krijgt zijn speciale sushi maar ook Gerrit. Voor Gerrit heeft Hiske frikandellen sushi gemaakt. Hij vindt het erg lekker. De bewoners vinden de sushi er erg mooi uitzien. Iedereen is aan het smullen en waardeert het vele werk wat Hiske hierin gestopt heeft. Mylène vraagt aan Hiske of het meer werk is dan eten op woensdag. Hiske laat weten dat het meer werk is en Jessie is vooral benieuwd naar de kosten. Hij vindt dat ze dit vaker moeten doen als het niet teveel kost. Nadat iedereen gegeten heeft krijgt Hiske een groot applaus. Het heeft iedereen heel erg gesmaakt en het is voor de groep zeker voor herhaling vatbaar. Wat gaat de rest van de avond brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *