Andrea neemt het voor Shelley op en dat kan Jens niet waarderen

Andrea neemt het voor Shelley op en dat kan Jens niet waarderen

Een paar bewoners zijn buiten aan het schuren. Jens geeft bij Shelley aan dat hij ziet dat ze vandaag weinig doet. Shelley is op dat moment samen met Alexandra aan het schuren en reageert dat ze wel wil ruilen met Jens zijn klus. Jens legt haar vervolgens uit hoe ze het hout in blokjes hout snijdt met de snijmachine. Shelley gaat vervolgens aan de slag en Jens gaat verder met het schuren van de blokjes hout. Andrea heeft het gesprek opgevangen en vertelt Jens dat zij vandaag ook niet veel doet. Jens vindt het raar dat Andrea het altijd opneemt voor Shelley. Shelley hoort het gesprek en laat weten dat ze het heel lief van Andrea vindt en dat Jens het zelf ook altijd voor Mylène opneemt. Ik neem het niet op voor Mylène op een onredelijke manier reageert hij. Maar Jens, waarom let je niet lekker op jezelf? Als je goed had gekeken heb ik ook niet de hele tijd bij Alexandra stilgezeten gaat Shelley verder. Jens antwoordt geërgerd dat ze maar tien plankjes heeft geschuurd. Andrea vindt het vervelend dat als je even in de zon zit, hier meteen commentaar op komt van iemand. Dit vindt ze totaal niet nodig. Jens herhaalt nogmaals dat hij het raar vindt dat Andrea het altijd voor Shelley opneemt. Andrea vertelt Jens dat hij Shelley altijd op een bepaalde manier aanspreekt. Jens weet niet hoe hij Shelley moet aanspreken op een niet cynische manier. Andrea snapt niet waar Jens zich druk om maakt en geeft aan dat het een zondag is en hij zich niet zo druk moet maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *