Jordie roept de groep bij elkaar voor een presentatie

Jordie roept de groep bij elkaar voor een presentatie

Jordie rinkelt aan de bel. De bewoners verzamelen zich in de silo. Jordie geeft vervolgens samen met Merel een presentatie over het Love is love evenement. Jordie geeft aan dat het een evenement is waarbij iedereen welkom is. Hij vertelt verder dat het centrale idee van het evenement is dat iedereen zichzelf moet kunnen omarmen om wie en wat ze zijn. Het evenement zal plaatsvinden op achttien oktober en zal duren van zeven tot elf uur. Op verzoek van vele bewoners zet Jordie de begroting van het feest uiten. De bewoners komen op nog wat extra ideeën en lijken er alle vertrouwen in te hebben dat het feest een succes wordt. Ze geven aan dat ze er zin in hebben en beginnen te juichen na de presentatie. De kaartjes worden daarna online gezet voor de verkoop op de website. Gaat het Jordie lukken om een succesvol feest neer te zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *