Mariska vindt de verkoop van Shelley haar jurk niet fair en spreekt haar aan

Mariska vindt de verkoop van Shelley haar jurk niet fair en spreekt haar aan

Shelley zit buiten op de bank. Mariska staat bij haar en Shelley geeft aan dat ze met haar wil praten. Waarover? Ik heb niet heel veel zin om tekst en uitleg te geven zegt Mariska. Shelley begint te vertellen over haar jurk die ze wilde verkopen. Het geld daarvan wil Shelley als zakgeld voor zichzelf houden, in plaats van dit in de bv te stoppen. Mariska is het er nog steeds niet mee eens dit omdat het een jurk is die Shelley van een bedrijf heeft gekregen voor haar fotoshoot. Ik vind dat niet helemaal fair tegenover dat bedrijf. Als het iets van jezelf was geweest dan had ik het een heel ander verhaal gevonden Shell gaat Mariska verder. Shelley vindt op haar beurt dat Mariska dat mag vinden en zegt daarna dat het haar jurk is en er zelf mee mag bepalen wat ze ermee gaat doen. Mariska probeert Shelley uit te leggen dat het niet helemaal netjes is dat ze iets krijgt en het dan verkoopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *