Franny en Andrea vinden dat Jessie hun Utopia verpest

Franny en Andrea vinden dat Jessie hun Utopia verpest

Andrea en Franny hebben nog even een rondje gereden op de scootmobielen, tot grote ergernis van Jessie. Hij wil niet dat er nog met de voertuigen gereden wordt en daarom heeft hij snel de sleutels uit de scootmobielen gehaald. Het ging er nogal hard aan toe zegt Jessie tegen Jens. Ze hebben het overleefd. Jessie wil niet dat de voertuigen beschadigen en daarom heeft hij uit voorzorg de sleutels gepakt. Franny en Andrea komen al snel vragen of ze de sleutels weer mogen hebben. Jessie antwoordt van niet. De twee dames lopen de silo uit. We kunnen niks meer merkt Franny teleurgesteld op. Ik vind dit echt heel stom reageert Andrea. Jessie verpest ons Utopia voegt Franny eraan toe. Ze lijkt het sarcastisch te bedoelen en Andrea moet lachen. Waarom moeten dingen hier altijd zo serieus? vraagt ze. De twee leggen de helmen weg en ze besluiten zich klaar te maken om naar bed te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *