Hiske praat met Gerrit en Jessie over haar discussie met Mariska

Hiske praat met Gerrit en Jessie over haar discussie met Mariska

Nadat Hiske Mariska confronteerde met de opmerking dat Mariska geen verantwoordelijkheid neemt voor de ouderendag, heeft Mariska zich teruggetrokken in de Mongoolse tent. Hiske is daarop naar de tent gelopen om verhaal te halen, maar Mariska wilde zich niet bij de groep voegen. Gister avond deelt Hiske haar frustraties met Jessie en Gerrit. Ze vertelt de mannen dat ze op dit moment alleen maar kwaad is op Mariska en dat ze geen gesprek met haar kan voeren. Hiske legt uit dat het gedrag van Mariska voor haar uit de lucht komt vallen. Dat vind ik gewoon lastig, zegt ze. Ze zegt helemaal niks. Hiske is van mening dat haar opmerking recht voor zijn raap was, maar ze begrijpt niet dat Mariska daarop meteen naar de Mongoolse tent is gebeend. Daarnaast begrijpt Hiske niet dat Mariska vanochtend zo lang in haar bed bleef liggen. Een ander had dat moeten doen en dan had zij diegene de wind van voren gegeven, legt Hiske uit. Dat is de kromme gedachte. Het steekt Hiske bovendien dat Mariska niet de tent uit is gekomen voor de ouderendag. Dat kan toch niet?, vraagt ze kwaad aan Jessie en Gerrit. Dat zijn toch geen fatsoensnormen? Jessie en Gerrit lijken het volkomen met Hiske eens te zijn. Zullen Hiske en Mariska snel met elkaar gaan praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *