Hiske, Shelley en Alexandra praten over het verkochte jurkje

Hiske, Shelley en Alexandra praten over het verkochte jurkje

Shelley heeft vrijdag tijdens het feest een jurkje verkocht. Ze wil het geld zelf houden, maar daar is Mariska op tegen. De twee vrouwelijke bewoonsters belandden in een discussie. Terwijl Shelley afgelopen avond met Hiske en Alexandra in de silo zit, vraagt ze Hiske naar haar mening. Dat geld is van jou, klaar, zegt Hiske resoluut. Shelley vraagt zich af waar Mariska dan een probleem van maakt. Het leek mij een persoonlijk iets, zegt Alexandra. Dat is volgens Hiske niet waar. Volgens haar gaat het Mariska om principes. Ze is het niet eens met hoe dingen hier gaan, legt Hiske uit. Ze vertelt dat ze zich tijdens het evenement afzijdig heeft gehouden van het voorval, omdat ze de dag niet wilde laten verpesten. Hiske adviseert Shelley om met Mariska te gaan praten als ze het nog over de discussie wil hebben. Zal Shelley Mariska aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *