De bewoners zijn niet te spreken over het gedrag van Mariska

De bewoners zijn niet te spreken over het gedrag van Mariska

Hiske heeft Mariska aangesproken op de organisatie van de ouderendag. Volgens haar moest er nog veel gebeuren. Mariska leek niet open te staan voor de kritiek en ze heeft zich daarom teruggetrokken in de Mongoolse tent. Hiske is vervolgens verhaal gaan halen, maar Mariska had geen zin om zich bij de groep te voegen. Ook toen Andrea even later Mariska aansprak dat ze dit niet kon maken, ving ze bot. Hiske heeft zich daarom over de organisatie ontfermd. Als de ouderendag klaar is en de bewoners onder het genot van een hapje napraten over de gezellige middag, brandt Andrea los over Mariska. Ik vind ook echt dat ze aan iedereen haar excuses aan moet bieden zegt ze boos. En helemaal aan Hiske. Daar zijn Jordie en Franny het helemaal mee eens. Ik vind dit alles behalve chique, eindigt Andrea het gesprek. Zal Mariska de groep toespreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *