De ouderen en bewoners hebben genoten van een gezellige ouderenmiddag

De ouderen en bewoners hebben genoten van een gezellige ouderenmiddag

Na de voorbereidingen openen even later de poorten voor de verwachte ouderen. Ze worden allemaal hartelijk ontvangen door de bewoners. Na een kop koffie met een koekje gaat het dagprogramma van start. De bewoners hebben namelijk een scootmobielrace uitgezet! Hiske deelt alle deelnemers in bij een begeleider. Al snel scheuren de ouderen als coureurs over het parcours. Onder begeleiding van de bewoners lijken ze de tijd van hun leven te hebben. Ondertussen worden ze aangemoedigd door de andere bewoners. Na de race serveren de bewoners lasagna aan hun gasten. Het regent complimentjes voor Merels kookkunsten. Wat lekker meid!, zegt een van de ouderen. Heerlijk!,  voegt haar buurvrouw eraan toe. Na het eten wordt de uitslag van de race bekend gemaakt. De winnende oudere ontvangt een medaille en een groot applaus van iedereen. Wat zouden de ouderen van de dag hebben gevonden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *