Shelley en Andrea praten over de commotie rondom het jurkje

Shelley en Andrea praten over de commotie rondom het jurkje

Shelley heeft vrijdag een flinke discussie gehad over haar jurkje. Ze wilde het kledingstuk verkopen en het geld als zakgeld houden, in plaats van deze in de bv te stoppen. Andrea vraagt aan Shelley of ze er al een beetje overheen is. Gezeik,  zegt Shelley. Waar ik loop, hoor ik het. Andrea kan zich niet voorstellen dat er nog steeds over gepraat wordt. Ik snap niet dat er zo’n big deal van gemaakt wordt, zegt de vrouwelijke bewoonster. Shelley legt uit dat ze aan Merel heeft gevraagd of ze de paspop mocht lenen. Die mocht ik niet gebruiken, omdat ze hem zelf ging gebruiken, zegt Shelley geïrriteerd. Hij heeft de hele avond boven gelegen, dus ik had hem makkelijk kunnen gebruiken voor mijn jurk. Andrea vertelt dat ze het maar apart vindt. Ik weet van mezelf dat ik in mijn recht sta en dat ik gelijk heb, reageert Shelley. Andrea is het met haar eens. Met dat jurkje en dat geld zeker, zegt ze. Duizend procent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *