De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de ouderendag

De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de ouderendag

Vanmiddag organiseren de bewoners een ouderendag in Utopia 2. Hiske roept iedereen bij elkaar om te bespreken welke voorbereidingen er nog getroffen moeten worden. Zo moet er bijvoorbeeld nog gekookt worden. Merel biedt aan om lasagne te maken en Jordie wil hier graag bij helpen. Brandon zal vanmiddag nog wat frietjes bakken en de inwoners hebben ook voor een lekker toetje gezorgd. Omdat er vanmiddag een scootmobiel race wordt georganiseerd, bespreken de bewoners hoe ze deze race in goede banen gaan leiden. Het parcours wordt uitgestippeld door Hiske en Mariska, Jessie is verantwoordelijk voor de EHBO en Dylan wordt de scheidsrechter. Jens en Jordie gaan de bandenwissel doen, Brandon staat bij de waterbak, Mariska houdt de score bij en Hiske gaat de race presenteren. Gaat het een gezellige middag worden?

Ben jij ook zo benieuwd naar de scootmobielrace?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *