Jordie doet zijn emotionele coming out verhaal tegenover de groep

Jordie doet zijn emotionele coming out verhaal tegenover de groep

Jordie haalt de groep bij elkaar omdat hij graag zijn verhaal wil doen. Hij vertelt over zijn jeugd. Hij speelde vroeger al liever met de Barbies van zijn vriendinnen. In groep drie leerde hij al over homoseksualiteit, toen aan hem de vraag werd gesteld. Wat vind je ervan als twee mannen met elkaar trouwen? Tijdens zijn middelbareschooltijd kwam hij erachter dat hij op mannen valt. Hij heeft toen de keuze gemaakt om niet uit de kast te komen en zich anders te gedragen omdat hij bang was voor de reactie van zijn schoolgenoten. Terwijl Jordie dit vertelt wordt hij emotioneel.

Toen hij twee goede nieuwe vriendinnen kreeg, durfde hij wel uit de kast te komen. Zij reageerden gelukkig goed op het nieuws. Hierna moest hij het ook aan zijn ouders vertellen. Zijn moeder reageerde helaas in eerste instantie anders dan zijn beste vriendinnen. Ze zei dat het een fase was vertelt hij verder met tranen in zijn ogen. Pas twee jaar later voelde hij de acceptatie van zijn moeder. Dit voelde als een opluchting benadrukt hij. Helaas reageerde de rest van zijn familie niet zoals Jordie gehoopt had. Hij wil hier de bewoners ook niet over vertellen omdat hij het er nog steeds erg moeilijk mee heeft. Hij vertelt dat hij erg blij is dat hij nu in Utopia 2 mag wonen. Utopia is mijn vrijheid geworden benadrukt hij. Nadat Jordie zijn verhaal heeft gedaan heeft iedereen hem een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *