Franny en Andrea ruimen het terrein op met scootmobiels

Franny en Andrea ruimen het terrein op met scootmobiels

De bewoners doen het op deze nieuwe dag wat rustiger aan. Gisteren zijn er scootmobiels het terrein op gekomen, waar de bewoners al een rondje mee hebben gereden. Blijkbaar vonden Franny en Andrea dit gisteren zo leuk, dat ze besluiten er vandaag weer een rondje mee te rijden. Omdat er vanmiddag bezoekers langskomen voor de scootmobiel race, moet het terrein ook nog opgeruimd worden. Andrea stelt voor dit met de scootmobiel te doen dit omdat ze zich zo een stuk sneller over het terrein kunnen bewegen en ook nog eens een mooi mandje voorop hebben, waar ze de afval mooi in kunnen deponeren. Wat gaat de nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *