Shelley heeft een jurkje verkocht en dit zorgt voor flink wat commotie

Shelley heeft een jurkje verkocht en dit zorgt voor flink wat commotie

Andrea en Shelley lopen afgelopen avond richting Jessie. Het vrijdag de dertiende feest is voorbij en Andrea wil Jessie even spreken. Shelley had hier een stand met haar Mickey Mouse jurk. Ze heeft hem verkocht, ik heb het geld gaat Andrea verder. Jessie is nieuwsgierig aan wie de jurk is verkocht en Andrea geeft aan dat de gelukkige koper een trouwe fan is. Andrea mag het jurkje tot vier oktober lenen, daarna krijgt de koper de jurk mee bij het volgende evenement. Jessie roept vervolgens Mariska erbij. Hij wil namelijk aan Mariska vragen of ze de vijftig euro bij het zakgeld van Andrea kan schrijven. Daar gaan we het later over hebben reageert Mariska. Andrea geeft aan tot die tijd de vijftig euro bij zich te houden.

Wat later lijkt de discussie verder op te laaien. Shelley is niet blij met de toon die Mariska tegen haar aanslaat, Mariska is ook niet blij met de toon van Shelley. Als Shelley wegloopt gaat Mariska naar Brandon toe. En vraagt aan hem wat hij ervan vindt. Sinds wanneer verkopen wij hier individuele spullen vraagt Brandon zich af. Mariska geeft aan dat Merel dat ook heeft gedaan bij de vorige markt. Hetgeen waar Mariska het niet mee eens is, is dat het jurkje in bruikleen is gegeven aan Andrea en dus het terrein niet verlaat. Het is iets heel kroms wat hier gebeurt benadrukt Mariska. Jessie steunt Andrea en Shelley. En geeft aan dat het hem niks kan schelen. Ook zijn er bewoners die van mening zijn dat het geld bij kleine evenementen de bv in moet. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 162    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *