De bewoners houden een vrijdag de dertiende feest

De bewoners houden een vrijdag de dertiende feest

Afgelopen avond was er een feestje in Utopia. Gisteren waren de bewoners dan ook flink bezig geweest met alle voorbereidingen voor het feest van vanavond. Het was toen nog vrijdag de dertiende, dus dat betekent dat het tijd is voor een gezellige party. De sfeer zit er bij de bewoners in ieder geval goed in. Van tevoren hebben de bewoners met z’n allen de karaoke set uitgetest en nog voordat de poorten open gaan zijn ze flink aan het dansen. Het was een gezellige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *