Jessie maakt zich zorgen om de prijzenpot voor de naderende finale

Jessie maakt zich zorgen om de prijzenpot voor de naderende finale

Jessie heeft het met Andrea over de winst die er tot zover is gemaakt. Hij heeft het gevoel dat niet iedereen dezelfde doelen nastreeft. Mensen nemen sommige dingen eigenlijk maar voor lief. Net als met die katieknuffels. Daar hebben we nu al 4000 euro winst mee voegt hij eraan toe. Andrea snapt niet wat hij daarmee probeert te zeggen. Het irriteert me gewoon. Ik denk dat niet iedereen dezelfde belangen heeft benadrukt ze.  Later op de dag hebben Jessie en Mariska het ook over de financiën. De komende maanden wil ik geld uit de BV halen en in een doorzichtige kas stoppen zegt Jessie. Mariska is het daar mee eens. Dan is dat, samen met de winst van de markten, het begin van de pot. Mariska stelt voor om de opgehaalde bedragen als een soort scores op iedereens slaapplek te plakken. Zo worden de andere bewoners zich er sneller bewust van hoeveel ze eigenlijk binnen brengen. We hadden gisteren nog een gesprek over het eindbedrag. Dan hoor ik sommigen zeggen dat het hun meer om de titel gaat dan om het geld. Dan denk ik, het zou toch een flop zijn als er maar 1000 euro in die pot zit? zegt Mariska. Dat ga ik niet laten gebeuren verzekert Jessie. Maar gaat dat hem ook echt lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *