Gina en Mark bewegen in bed…

Gina en Mark bewegen in bed…

Het goede voornemen waar we zojuist over schreven blijkt toch niet zo goed gelukt te zijn… Er was vannacht na de gezellige opening BBQ van de Utopia camping enige beweging te zien onder de dekens van Gina en Mark. En dat terwijl ze de bedden uit elkaar zouden schuiven. De twee hebben dus bij elkaar geslapen, en al snel werd de deken geheel over zich heen getrokken. De dekbedden bewogen maar wat er precies gebeurd is was niet te zien. Wie weet vertelt Mark vandaag aan iemand wat er gebeurd is of ontstaan er gesprekken die duidelijk maken wat er zich heeft afgespeeld. Wat er verder gebeurd in Utopia? Nog niet veel, de bewoners zijn nog niet allemaal wakker. Laten we het op een zondag rustdag houden. Maar ondanks dat staat Gina met een dweil in haar handen en is Wilco in de stal wat aanpassingen aan het maken.  En Colinda besluit even op de trampoline te gaan liggen, ze heeft vanmorgen ook al opgeruimd. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 63    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:00

    Net in UTOPIA en nu al het bed in was ze weer dronken.
    Wat ziet ze toch in hem , is er in gegaan voor hem of hoe zit dat ,mogen ze der in als ze het bed in duiken met iemand

  2. Toet at 11:26

    Gina zuiperijen en zou niet aan mannen komen van een ander.Nee hoor gnagnagna.Die ga je vanzelf lelijk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *