Mark vertelt wat er gebeurd is met Gina

Mark vertelt wat er gebeurd is met Gina

Terwijl Wilco bezig is met wat aanpassingen aan de stal komt Mark even met hem praten. Al snel gaat het over gisteren avond en in het bijzonder het bed avontuur van vannacht.

Het was wel gezellig toch vraagt Wilco aan Mark. Ja antwoordt Mark en Wilco vraagt gelijk of hij het wel netjes heeft gehouden. Mark antwoordt ja ja we hebben goed gesproken. Gesproken ook vraagt Wilco een beetje verontwaardigd, zo van ohh ohh? Nee dat dan weer niet gaat Mark verder met een lach op zijn gezicht. Wil je er wat over kwijt vraagt Wilco door. Nee zegt Mark ik ga lekker even in de gym zitten, even de loods ontvluchten. Vind ik een strak plan zegt Wilco, gewoon dat je even lekker weg bent. Ja zegt Mark, het is een gekkenhuis daar zo. Gewoon even bij komen en even chillen sluit Wilco het gesprek af. Ja antwoordt Mark en gaat richting de gym. Nog steeds is het niet helemaal duidelijk, zou er wat gebeurd zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:18

    En moet je die (sorry voor het woord) gore smoelwerk van die Mark zien zo van die heb ik het bed ingekregen.
    En even alleen de gym in geloof jij dat het begint een beetje op Naomi en Giorgio te lijken dat de meiden achter de mannen aan lopen. heb nog niks op tv ervan gezien maar als ik dit leest ga je nek haren over eind staan.
    Als dit zo blijft ga nog minder kijken en lees dit wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *