Nicole, Joey en LauraB over eenzame Bjorn

Nicole, Joey en LauraB over eenzame Bjorn

Nicole, Joey en LauraB zitten met z’n drieën buiten. Het gezelschap kletst over de BBQ die gisteren plaats vond. LauraB en Joey vertellen dat ze een lang gesprek hebben gehad met Bjorn, Hij vertelde dat hij zich eenzaam voelt.

Nicole zegt dat Bjorn ook weinig positiviteit krijgt binnen Utopia. Hij doet de hele dag een beetje zijn ding en verder wordt hij door de rest van ons alleen maar een beetje afgezeken. Maar Joey is het er daar niet mee eens. Ik zeik hem niet meer af dan ik mezelf af zou zeiken voegt hij eraan toe. Ook LauraB kan zich niet vinden in Nicoles redenatie. Nicole bekend dat Bjorn een kletser is maar neemt het toch nog even voor hem op. Hij heeft geen maatje in Utopia. En ze kan zich dan ook goed voorstellen dat dat steekt, zeker omdat hij af en toe behoefte kan hebben aan een emotioneel gesprek. LauraB vindt dat ze al genoeg emotionele gesprekken met Bjorn gevoert heeft. Ook Joey benadrukt dat hij al tegen Bjorn gezegd heeft dat hij altijd bij hem terecht kan. Volgens LauraB moet Bjorn zich niet verstoppen en verwachten dat hij wordt geholpen als hij het moelijk heeft. Ik zou best met hem maatjes kunnen worden maar ik denk niet dat ik het overleef, hij is mij te druk. Al snel ontstaat er een discussie hoe mensen ingedeeld worden,  een categorie met mensen die normaal gesproken ook vrienden zouden kunnen zijn én een categorie met mensen die buiten de poorten zouden vallen onder vage kennissen. Waar zal Bjorn onder vallen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 18:59

    Oooo…wat kan Bjorn toch met problemen en/of emoties bij de Keizer terecht! Not!
    Toen Bjorn door Ivan afgezeken werd en Bjorn zijn verhaal vertelde zat de Keizer op een appel te knagen en zei geen stom woord!! Misselijke kw….l met zijn oeverloze zelf overschatting

  2. Toet at 18:54

    Björn hoort daar niet .Hij is zachtaardig beleeft en veel te lief.Die gasten daar zijn anders zijn arrogant stiekem en hard.Enkel hun eigen belang dient.Ik heb meelij hoe hij naar die gina kijkt.Bjorn jij verdient veel beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *