Utopia nieuwtjes 3 mei

Utopia nieuwtjes 3 mei

Het laatste Utopia nieuws van 3 mei vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Het is erg rustig vandaag, vandaar de weinige nieuwsberichten. Uiteraard houden we je volledig op de hoogte!
 • Bjorn voelt zich eenzaam in Utopia, dat vertelde hij gisterenavond laat tegen Joey en LauraB. Volgens LauraB heeft Bjorn meer vrienden dan dat hij denkt. Je klampt je vast aan Ivan en Nicole maar je hebt veel meer dan dat.
 • Gina en Mark zijn vandaag veel bij elkaar. Ze hebben samen in de gym brieven geschreven en lekker gekletst
 • Bjorn had een afspraak met een mogelijk standhouder die op de Utopia markt wil staan. De standhouder wil verschillende soorten kruiden en thee verkopen.
 • Gaby is bezig met brownies maken en heeft daarvoor gitaar gespeeld, brieven geschreven en een boek gelezen.
 • Mark maakt wat snacks en friet klaar in Le Luifel.

We vullen dit bericht nog aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:09

  Mag er wat gebeuren tussen die twee het hoeft niet op beeld hoor de vorige keer met Vanessa was al erg genoeg dat was in de uitzending.
  Hebben ze niet door dat er thuis familie zit te kijken en dit echt niet willen zien en wie weet waar die beelden nog meer voor gebruikt kunnen worden

 2. Ruud at 19:16

  Wordt een beetje misselijk van die Mark en Gina steeds op elkaar lip zitten lijken wel twee pubers die erg verlieft zijn Brrrrrrrrrrr

  • anneke at 13:16

   Net als Giorgio en Naomi die zijn ook de hele dag bij elkaar ik weet niet hoe het is met Joey en Laura B of die ook de hele dag bij en aan elkaar zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *