Mark en LauraB over Gina

Mark en LauraB over Gina

LauraB besluit Mark eens aan te spreken, ze sprak gisteren ook al met hem en vandaag doet ze dat weer. Is Mark al iets wijzer geworden met betrekking tot Gina?

Mark vertelt wat er gisteren avond gebeurd is in bed. Ze hebben een goed gesprek gehad en hun gevoelens en closeheid besproken. LauraB vraagt naar een conclusie waarop Mark met een grote glimlach zegt tja wat je ziet zegt genoeg! Maar we hebben besloten wat gas terug te nemen. Mark wil graag nog wat uit leggen aan Vanessa. Maar lijkt dat uitleggen ook moeilijk te vinden, eerlijkheid duurt het langst. Als je je gevoelens gaat onderdrukken voor iets wat je niet zeker weet. LauraB is het volledig mee eens en adviseert zijn gevoel te volgen. Wel is hij veel gelukkiger nu Gina er is. En kan ook niet geloven dat hij een hekel heeft aan een relatie. Ze vind hem verliefd ogen en moet er dan ook voor gaan, het is zeker geen belemmering! Toch vraagt ze nog wel even wat hij van plan is met betrekking tot Vanessa. Mark knikt en zegt dat de stream ontploft… Wordt vervolgd?!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. lena at 23:27

  Ik vind het niet raar wat er gebeurd. Mark is tot over zijn oren verliefd. Heb hem nog nooit zo zien glunderen. En wat vanessa betreft zielig voor haar maar hij heeft nooit echte gevoelens voor haar gehad. Zij claimde hem. Nou hoop voor mark dat hij voor gina gaat maar wel eerst eerlijk is tegen vanessa hierover.

 2. Linda at 20:55

  gatverderrie zeg moet die Mark een verklaring aan Laurab afgeven..? of ben ik gek.. wat een soep zooitje daar zeg LauraB ligt zelfst. rommelen met die Joey… nog ff en ik ga compleet over mijn nek!!!!

  • anneke g at 22:05

   Ja maar hun gaan niet van de een naar de ander.
   Ik vind Mark maar een l*l en zij een ,, laat ik het maar niet zeggen maar het is niet wat je noemt een leuke meid.
   Arme Bjorn we krijgen nu het zelfde als met Colinda en Patrick en later met Wilco er komt gedonder

  • David Brigham at 22:06

   Laup wordt altijd als huispsycholoog rondgestuurd door ZK om de bewoners uit te horen. Daardoor krijgt de oen de reputatie van Steekneus.
   Niet dat het er door die “bekentenissen” minder saai van wordt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *