Gina’s hoofd draait overuren.

Gina’s hoofd draait overuren.

We gaan even terug naar gisterenavond. Gina ligt afwezig op bed en laat haar gedachten de vrije loop. Maar de stilte wordt verbroken door LauraB die Gina vraagt waaraan ze denkt. Waarop Gina de uitspraak doet “dat haar hoofdje overuren draait”.

LauraB probeert Gina uit te horen en vraagt of ze ook aan Mark denkt. Gina geeft geen antwoord, er verschijnt enkel een glimlach op haar gezicht. Gabriëlle mengt zich ook in het gesprek en zegt:  “Sommige dingen houd je niet tegen hè”. LauraB verplaatst zich in Gina’s situatie en zegt: “Ik snap dat het voor jou ook gek is. Je komt hier. Je weet niet of je mag blijven of niet. En in een keer ben je hier en elf dagen later krijg je dit over je heen.”

Gina slaakt een diepe zucht. LauraB geeft haar mening en zegt dat de situatie nu ingewikkeld is. Ingewikkeld, omdat Vanessa waarschijnlijk erg gekwetst zal zijn. Gina beaamt dit door te knikken en zij antwoordt: “Het is raar! Dat is het perfecte woord. Ik snap dat het voor haar niet leuk is. Maar dat maakt het in mijn hoofdje ook heel druk.” Wel geeft Gina duidelijk aan, dat ze zich héél prettig voelt bij Mark en graag bij hem is. Dilemma’s, dilemma’s…wat moet ze doen?

Wat zouden jullie Gina aanraden in deze situatie te doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Toet at 13:40

  Zo dus onze drollenboer heeft er een laten vallen.Nou gefeliciteerd dan maar .Zal wel van korte duur zijn.Wat ben ik blij dat zij haar nagels niet in Björn heeft geslagen.Die jongen verdiend een vrouw met klasse .Niet van dat soort dat voor iedereen haar broek uit doet.Jakkes

 2. anneke g at 09:57

  Ik denk er nu pas aan maar zo ging het toch ook met Giorgio en zijn vriendin in de Buiten wereld en later met Isabella die in gewisseld werd met Naomi.
  Ik blijf me nog steeds verbazen wat ze in die Mark zien

  • David Brigham at 11:15

   Wie verbaast zich daar niet over — daarom lijkt het verdacht veel op een script. Welke vrouw ligt er nou binnen een paar dagen voor het oog van de natie lepeltje-lepeltje met een totaal onbekende vent? Ik vind het allemaal maar vreemd.

 3. tintje at 08:26

  Zou haar aanraden met mark te praten en zolang hij er geen einde aan kan/wilt maken met vanessa, zich bij hem weg te houden. Want zo verliest ze van haar eigen principe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *