Jarige Andrea ontvangt verjaardagspost

Jarige Andrea ontvangt verjaardagspost

Het is heerlijk weer in Utopia 2. De bewoners genieten van het zonnetje maar zijn daarnaast ook aan het werk. Een aantal maanden geleden heeft Brandon kenbaar gemaakt een sportschool te willen openen en vandaag gaat hij samen met Franny en Jordie verder met de bouw. Jessie en Gerrit hebben een kistjesfabriek gebouwd op de fundering. Ze willen zoveel mogelijk kistjes bouwen, die ze vervolgens via de webshop kunnen verkopen. Mylène besluit het doel waarmee ze Utopia 2 is binnengekomen opnieuw op te pakken. Ze schakelt de hulp van Jordie in om foto’s te maken die ze naar modellenbureaus kan sturen. Ondertussen opent Shelley de brievenbus en haalt ze er twee enveloppen uit voor de jarige Andrea, die vandaag 32 jaar wordt. Andrea reageert super enthousiast en neemt de tijd om de kaarten te lezen. Ze heeft een grote glimlach op haar gezicht. De felicitaties van haar familie en vrienden lijken haar gelukkig goed te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *