Shelley heeft een spannende verrassing in petto voor jarige Andrea

Shelley heeft een spannende verrassing in petto voor jarige Andrea

Andrea is vandaag jarig en dat moet gevierd worden. Shelley besluit deze taak op zich te nemen en alles uit de kast te trekken voor haar vriendin. Ze pakt de telefoon om Andrea haar verrassing op te bellen, namelijk strippers. Ze spreekt af dat de strippers vanavond naar Utopia 2 te komen om een showtje op te voeren. Na het telefoongesprek maakt Shelley een rondje over het Utopia 2 terrein om de bewoners te vragen of zij willen meebetalen aan de Andrea haar verrassing. Bijna iedereen stemt in, alleen Jessie niet. Hij staat niet achter het idee om zijn geld uit te geven aan strippers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *