Gerrit en Jessie doen een speciale aankondiging

Gerrit en Jessie doen een speciale aankondiging

Jessie en Gerrit verzamelen de bewoners om een speciale aankondiging te doen. Vrijdag 4 oktober, dan is het zo ver begint Jessie. Dan gaan we een evenement starten en dat heet: Single release party Podiumvrees voegt Gerrit eraan toe. De bewoners juichen en zijn blij voor het tweetal. Jessie geeft toe dat hij nu al zenuwachtig is. En vertelt verder dat hij niet voor heel veel bang is maar dat hij het toch wel al een beetje benauwd krijgt als hij eraan denkt. De kaarten worden direct door Jens op de webshop geplaatst. Jessie en Gerrit vertellen dat de eerste 50 orders een speciale uitnodiging van hen krijgen. Gaat de release party podiumvrees een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *