Mylène vertelt Jessie over haar toekomstplannen

Mylène vertelt Jessie over haar toekomstplannen

Mylène en Jessie zitten in de silo bij de computers. Mylène vertelt hem over haar toekomstplannen, omdat het nu voor Mylène heel dichtbij komt. Jessie vraagt waar Mylène zich nu de komende tijd op gaat focussen. Ze vertelt dat ze zich bezig wil houden met zingen, kunst door middel van cartoon tekenen en ze wil nog iets gaan studeren, wellicht visagie. Jessie geeft aan dat ze veel met haar hoofd buiten is en vraagt of ze nog probeert te genieten in Utopia 2. Jazeker! Absoluut, maar ik denk dat het ook belangrijk is voor mij om te denken over wat ik buiten ga doen, zegt Mylène. Hij is benieuwd naar haar portfolio van haar modellenwerk en hij wil het graag zien. Mylène vindt het eng en zegt dat hij het mag zien zonder dat zij daarbij is. Ze loopt snel de trap af en ze gaat zitten op de bank naast Jens en Jessie bekijkt haar portfolio.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *