Joaquin, Timothy en Brenda zijn de eerste genomineerden van 2019

Joaquin, Timothy en Brenda zijn de eerste genomineerden van 2019

Tijd voor de stemronde! Als iedereen er helemaal tiptop uitziet, verzamelen de bewoners in de silo. De spanning is van hun gezichten af te lezen. Iedereen zoekt ondertussen een plaatsje op en Mike neemt het woord. Welkom allemaal zegt hij. Dit is de eerste keer dat we gaan stemmen in 2019. En vertelt verder dat dit het moment is om ieders frustraties te uiten en hij wenst iedereen succes. We beginnen direct met de stemmen van de mensen thuis gaat Mike verder. Hij opent de envelop en hij verdeelt de publieksstemmen over Lotus, Shelley en Timothy.

Erik mag als eerste zijn stemmen geven. Ik geef twee stemmen aan Joaquin omdat ik vind dat hij geen reet doet zegt hij. Shelley krijgt er van mij één omdat ik het niet eens ben met wat ze doet. Na Erik neemt Lotus het woord. Ze vertelt dat ze de laatste tijd veel botsingen heeft vooral met Brenda. Daarom zet ik er drie op jou zegt ze. Shelley geeft drie stemmen aan Joaquin. Ik vraag me af hoe Gerrit is zonder Joaquin. Ik geef er daarom drie aan Joaquin. Merel stemt niet op Joaquin maar op Timothy. Daar lijkt Franny niet helemaal blij mee te zijn. Ze kijkt geïrriteerd naar haar mede bewoner.

Na Merel is het de beurt aan Gerrit en hij begint te vertellen over Shelley. Ik geef geen stemmen aan jou, ik doe dit zegt hij en zet daarna een kruis door het gezicht van Shelley. Toch gaan zijn stemmen niet naar haar maar naar Brenda. Hij hoopt dat Shelley daardoor beter uit de verf komt. Vervolgens mag Mike zelf zijn stemmen geven. Hij heeft de laatste tijd vaak in de clinch gelegen met de drie musketiers en dit is volgens hem de reden om alle drie de mannen een stem te geven. Adriaan neemt het woord over na Mike. Lekker bezig, Adriaan zegt hij over zichzelf. Ga zo door. Adriaan heeft voor iedereen een kort praatje over. Joaquin, wat stel jij mij teleur gaat Adriaan verder. Volgens hem is Joaquin totaal niet goed bezig. Daarom krijg jij er drie. Hiske vraagt zich af of iedereen te vertrouwen is. Tim, in het begin kon ik het goed met je vinden begint ze. Maar je hebt echt mijn vertrouwen beschadigd en daar baal ik van. Ik hoop dat het terugkomt voegt ze eraan toe. Franny kijkt ondertussen ook boos naar deze vrouwelijke mede bewoner. Nu krijg je twee stemmen van me zegt Hiske tegen Timothy. De laatste stem van de haar is voor Joaquin. Ze merkt dat hij erdoorheen zit. Toch hoopt Hiske dat Joaquin zich kan herpakken. Je bent belangrijk voor de groep benadrukt ze. ze.

Blijf voor elkaar zorgen start Christel haar speech. Zij is de volgende die haar stem uit mag brengen. Ze richt zich tot Shelley. Zorgen komt vanuit jezelf Shelley zegt ze. Christel zet net als Gerrit een kruis door het gezicht van Shelley. Toch geeft ze haar drie stemmen aan Timothy. Volgens Christel heeft Timothy veel dingen bij haar geflikt, waaronder haar afgeluisterd. Doe dat nooit meer eindigt ze fel. Brenda geeft haar stemmen aan Gerrit. Ze vindt dat hij al een half jaar up en down gaat. Gerrit, drie op jou zegt ze. De eerste stem van Jessie gaat Joaquin. Je zegt dat je veel doet, maar je doet niks zegt hij. De andere twee stemmen gaan naar de andere twee musketiers. Joaquin heeft al flink wat stemmen gevangen en nu mag hij zijn stemmen uitbrengen. Hij richt zich tot Shelley. Hetgeen wat jij bij Gerrit hebt geflikt en alles wat je tegen mij hebt gezegd, daar zet ik mijn vraagtekens bij zegt hij. Je moet oppassen, want anders val je in je eigen slangenkuil. De drie stemmen van Joaquin gaan naar Shelley.

Het is hier af en toe een grote negatieve bende begint Brandon zijn verhaal. Daar ben ik écht klaar mee benadrukt hij. Toch is hij ook positief. Brandon vindt dat Adriaan boksen weer op de kaart zet en hij is blij dat Jessie terug is gekomen. Volgens hem brengt hij een frisse wind. Brandon is onverbiddelijk en hij zet drie stemmen op Joaquin. Ik ga je niet langer hier houden zegt hij. Volgens hem is Joaquin hier alleen voor de streken en brengt hij teveel negativiteit. Daarom krijg jij er drie zegt hij.  Franny richt zicht tot Merel omdat zij haar herhaaldelijk heeft verteld dat ze haar niet vertrouwt. Ik vraag me oprecht af wat ik jou heb aangedaan zegt Franny. Ik ben klaar met alle negativiteit en daarom geef ik er drie aan jou. Als laatste mag Timothy zijn stemmen uitbrengen. Hij zet drie stemmen op Brenda. Jouw gedrag moeten we niet accepteren zegt hij. Volgens Timothy praat Brenda iedereen na en trekt ze daardoor de hele groep naar beneden. Daarom zet ik er drie op jou legt hij uit.

Als iedereen zijn verhaal gedaan heeft, neemt Mike opnieuw het woord. Ik denk dat het wel duidelijk is zegt hij. En telt vervolgens de stemmen en de uitslag ziet er als volgt uit: Joaquin heeft 14 stemmen, Timothy heeft 11 stemmen en Brenda heeft 9 stemmen. Dat betekent dat deze drie bewoners dus genomineerd zijn en in de gevarenzone zitten. Wie zal er uiteindelijk Utopia 2 moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *