Shelley spreekt Christel aan op haar speech tijdens de stemronde

Shelley spreekt Christel aan op haar speech tijdens de stemronde

Christel heeft tijdens de stemronde van vandaag Shelley hard toegesproken. Ze heeft namelijk gezegd dat Shelley niets uit haar hart doet. Shelley besluit dan ook het gesprek met Christel aan te gaan. Als je zo doorgaat, dan geef ik je echt stemmen zegt Christel tegen haar. Je bent zo negatief benadrukt ze. Volgens Shelley voelde zich de laatste tijd niet zo lekker in haar vel en is Christel geen enkele keer naar haar toegekomen. Daar denkt Christel echter anders over want ze vertelt dat ze vaak bij Shelley is langsgekomen. Je bent gewoon helemaal niet toegankelijk gaat Christel verder. Ik vind dat je weinig vanuit je hart doet in ieder geval. En wat je met Ger hebt gedaan, ongelooflijk voegt ze eraan toe. Shelley vindt op haar beurt dat Christel maar een kant van het verhaal heeft gehoord en dat ze daardoor te snel geoordeeld heeft. Christel reageert hier niet echt op. Je bent geen toegevoegde waarde zegt ze dan resoluut. Ik hoop dat dat veranderd. De twee praten daarna buiten verder. Christel vindt dat Shelley een te groot ego heeft maar volgens Shelley klopt dit helemaal niet. Ze wil simpelweg haar doelen bereiken. Het gesprek gaat al snel over Gerrit. Christel vindt het erg hoe Shelley met Gerrit omgaat. Shelley vertelt dat ze op hem wilde stemmen omdat ze zich echt gebroken door hem voelt. Ik hoop dat je dat begrijpt zegt ze. De twee praten nog even verder en uiteindelijk gaan de twee uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *