Joaquin vindt dat Timothy echt moet strijden voor zijn plaats in Utopia 2

Joaquin vindt dat Timothy echt moet strijden voor zijn plaats in Utopia 2

Joaquin en Timothy zijn beiden genomineerd en zitten dus in de gevarenzone. En dat lijkt Timothy zenuwachtig te maken. Zullen we samen strijden om te blijven? vraagt hij aan Joaquin. Laat me alsjeblieft niet in de steek man voegt hij eraan toe. Joaquin laat op zijn beurt weten dat Timothy sowieso moet gaan strijden. Je kan Franny hier niet achterlaten benadrukt hij tegenover zijn mede musketier. Als jij dat doet, dan ben je echt een egoïstische klootzak. Jij moet echt strijden. Jij moet laten zien dat jij die goede Timothy bent. De Timothy die een groot hart heeft. Je bent een lieve zachte jongen. Laat dat zien benadrukt hij. Timothy is vastbesloten om dat te doen. Wie van de drie genomineerden zal er uiteindelijk Utopia 2 moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *