Joaquin is ontdaan door de velen stemmen die hij gehad heeft

Joaquin is ontdaan door de velen stemmen die hij gehad heeft

Joaquin heeft tijdens de stemronde maar liefst 14 stemmen gehad en dit lijkt hem een beetje uit het veld te hebben geslagen. Heftige stemmingen man zegt hij tegen Erik. Ik had er wel een paar verwacht, maar niet zo heftig man voegt hij eraan toe. Wat later bespreekt Joaquin de stemmingen met de andere musketiers. Zo, ik heb wel f*cked up stemmen gekregen merkt Joaquin op zijn beurt op. Een paar had ik er wel verwacht maar niet 14 gek. En hoe, jongen. Boem, boem, boem. Timothy moet lachen. Ze hadden inderdaad wel een goede argumentatie eindigt hij… Vind je het terecht dat Joaquin genomineerd is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *