Jessie en Merel schrikken van de mail die binnen komt over de btw aangifte

Jessie en Merel schrikken van de mail die binnen komt over de btw aangifte

Jessie en Merel zitten op de laptop als er een e-mail binnenkomt over de administratie. “k kan het niet voorstellen dat dit leuk is, zegt Jessie. Hij begint te lezen. In de e-mail staat dat de afzender nog geen financiële stukken heeft ontvangen, ondanks de toezeggingen van de bewoners. Deze maand moet er btw-aangifte worden gedaan over het vierde kwartaal van 2018, leest Jessie hardop voor. Om mogelijke boetes van de Belastingdienst te voorkomen, wil ik jullie met spoed verzoeken om de stukken voor 23 januari aan te leveren. Jessie besluit om even langs Mike te lopen, want de mannelijke bewoner lijkt zich een beetje zorgen te maken. Volgens Jessie moet Timothy zo snel mogelijk de boekhouding op orde brengen. Wat nou als hij maandag naar huis wordt gestemd? vraagt de mannelijke bewoner. Dan fokt hij het op en dat laat hij ons ook nog eens met een enorm probleem achter. Even later spreekt Jessie Timothy aan over de e-mail. Ik ga er vol mee bezig, zegt Timothy. Om vijf uur pak ik de computer. Mike zegt dat Timothy hem kan vragen als hij hulp nodig heeft. Het is wel heel veel werk. Timothy verzekert dat hij zich helemaal in gaat zetten. Zal de mannelijke bewoner de boekhouding op tijd klaar hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 162    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 23:42

    Tim ga aub uit je zelf de poort uit lopen want je heb er echt een puinhoop van gemaakt. Met het geld achter over te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *