Shelley gaat meteen aan haar imago werken

Shelley gaat meteen aan haar imago werken

De stemmingen zijn geweest en het is Shelley duidelijk dat ze hard moet werken om te laten zien dat ze Utopia 2 waardig is. Daarom is de vrouwelijke bewoonster druk bezig met het beantwoorden van e-mails. Nou Shelley, wat ben je aan het doen?, vraagt Jessie. De vrouwelijke  bewoonster legt uit dat ze bezig is met het beantwoorden van haar e-mails. Jessie levert al snel commentaar. Twee puntjes? Geen hoofdletter? begint Jessie. Moet het per se?, gaat Shelley in de verdediging. Je schrijft toch geen gedicht, legt Jessie uit. Dat vindt Shelley niet terecht. Ze probeert juist meer begrip te tonen voor de afzender en ze wil dit met meer interpunctie duidelijk maken. Uiteindelijk loopt Jessie uit onbegrip weg. Laat Shelley daadwerkelijk zien wat ze in huis heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *