Brenda is blij met de post die ze ontvangt

Brenda is blij met de post die ze ontvangt

Aan het einde van deze middag liep Hiske met een bruine envelop over het Utopia 2 terrein. Tada! zegt de vrouwelijke bewoonster als ze even later de bruine envelop aan Brenda laat zien. Er komt meteen een grote glimlach op het gezicht van Brenda. Dankjewel, zegt ze vrolijk. Brenda begint meteen met lezen. Oh mijn God, zegt ze als ze de brief van haar vriend ziet. De vrouwelijke bewoonster besluit om als eerste de brief van haar ouders te lezen. Wat zal er allemaal in de post van Brenda staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *