De bewoners halen alles uit de kast voor de lipdub

De bewoners halen alles uit de kast voor de lipdub

Na de spannende nominaties, is het tijd voor wat ontspanning. De bewoners hebben iemand uitgenodigd die een lipdub met ze op wil nemen. Een lipdub is eigenlijk een soort lange video, legt lipdubmaker Arjen uit. Het is niet de bedoeling dat je meezingt met de muziek. Je mond moet eigenlijk alleen bewegen. De bewoners verkleden zich en uiteindelijk staat iedereen met een gekke outfit in de silo. Nu iedereen er klaar voor is, is het natuurlijk belangrijk om de route te bepalen. Om de beurt zullen de bewoners in de video verschijnen. Uiteindelijk wordt er besloten om buiten te beginnen met het opnemen van de video en al filmend in de silo te eindigen. Lipdubmaker Arjen start de muziek en de bewoners halen alles uit de kast. Enthousiast wordt er geplaybackt en gedanst. Uiteindelijk eindigt de video als de groep bij elkaar in de silo staat. De groep juicht en klapt enthousiast. Dit is echt nog nooit in een keer goed gegaan, zegt Arjen blij. Hoe zal de lipdub eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *