Joaquin heeft een plan bedacht om iedereen aan het werk te krijgen

Joaquin heeft een plan bedacht om iedereen aan het werk te krijgen

Wanneer Joaquin, Gerrit en Jessie afgelopen avond in de Mongoolse tent zitten, bespreekt Joaquin zijn plan met Jessie. Hij heeft een constructie bedacht welke ervoor moet zorgen dat alle bewoners aan het werk gaan. Het idee van Joaquin is dat hij sloten op de huisjes gaat maken. Hij wil dat iedereen ’s ochtends uit bed komt en eten meeneemt om vervolgens aan hun werkdag te beginnen. Wanneer iedereen buiten is gaan de huisjes op slot. Wanneer het vijf uur is gaan de huisjes weer open en zit de werkdag erop. Jessie staat achter het idee en wil graag de groep afleiden, zodat Gerrit en Joaquin de sloten op de huisjes kan maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *