Timothy wil voorlopig Utopia 2 nog niet verlaten en wil dat bewijzen aan de rest

Timothy wil voorlopig Utopia 2 nog niet verlaten en wil dat bewijzen aan de rest

Na de stemronde is Timothy genomineerd en in de gevarenzone beland net zoals Joaquin en Brenda. Timothy wil graag laten zien wat hij waard is en dat kan Franny wel waarderen. Jij gaat echt niet naar huis zegt ze afgelopen avond vol moed. Ik ga ook niet naar huis! Mike gaat het voor me opnemen zegt Timothy op zijn beurt tegen Franny. Mike die achter de twee staat te eten knikt. Mike wil dat Timothy de boekhouding gaat inhalen die verloren is gegaan doordat de oude laptop stuk ging. We hadden alle bonnetjes al ingevoerd maar nu moeten we alles weer opnieuw doen. Meer dan 500 bonnetjes. Een week later gaat de laptop kapot, dat gaat nergens over legt Timothy verder uit aan Franny en Mike. Mike die eerder ook financiën heeft gedaan, beaamt dat het een enorme klus is maar heeft het vertrouwen dat Timothy dit gaat lukken. Op deze manier kan hij echt aantonen dat hij meerwaarde heeft voor Utopia 2. Wanneer Mike vertelt dat hij ook veel bonnetjes heeft, lachen Timothy en Franny. Jij had er 293 vertelt het tweetal. Mike is verbaasd. Het duo heeft echt hun huiswerk goed gedaan en hadden de boekhouding echt op orde voordat de laptop stuk ging.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 113    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *