Joaquin probeert Shelley te motiveren

Joaquin probeert Shelley te motiveren

De eerste stemronde van 2019 zit er weer op en deze zijn niet in de koude kleren gaan zitten bij verschillende bewoners. Joaquin en Shelley lagen de laatste dagen niet met elkaar op een lijn, maar lijken afgelopen avond de tijd voor elkaar te nemen om erachter te komen hoe het tussen hen zit. Joaquin geeft aan dat hij het idee heeft dat Shelley hier doelloos rondloopt. Shelley kan dit op haar beurt beamen. Die Shelley is op voegt ze eraan toe. Joaquin geeft daarna aan dat hij zelf vol ideeën zit en dit niet terugziet bij Shelley. Ik kan honderd dingen opnoemen, jij hebt dat niet eindigt hij. Zal Shelley haar motivatie weer terug kunnen vinden vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *