Jessie bespreekt zijn doelen in Utopia 2 met een vlog

Jessie bespreekt zijn doelen in Utopia 2 met een vlog

Terwijl de bewoners nog in bed liggen of zich rustig aan het klaarmaken zijn voor de dag, zijn Adriaan en Jessie al een tijdje wakker en klaar om aan de dag te beginnen. Jessie besluit om langs het huisje van Brenda en Merel te lopen, om te vragen of hij Merel haar vlogcamera mag lenen. Even later loopt hij met de camera over het terrein en filmt hij zichzelf. Hij vertelt de kijkers over zijn plan om dierenvoeding op de markt te brengen en heeft daarom zelf dierenvoeding uit de supermarkt gekocht. Hij neemt de ingrediëntenlijst door en bedenkt hoe hij dit met zijn eigen dierenvoeding kan verbeteren. Hij ziet een grote kans in Utopiaans dierenvoeding omdat hij veel geld kan besparen op marketing en vestegingskosten. Gaat zijn dierenvoeding merk een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *