Alles wat er besproken is in de vergadering van 9 januari lees je hier

Alles wat er besproken is in de vergadering van 9 januari lees je hier

De bewoners maken zich klaar om te vergaderen. Als iedereen zich verzameld heeft in de silo, start Jessie de vergadering en geeft hij Timothy het woord. Timothy legt uit dat hij dagelijks na vijf uur de bonnen en facturen gaat invoeren op de computer, zodat de bewoners de rest van de dag hebben om andere werkzaamheden op de computer te doen. Daarna wil Hiske graag even iets tegen de groep zeggen. Ze heeft bedacht dat er een hoekje op het Utopia 2 terrein wordt gemaakt, zodat de bewoners zich hier even kunnen terugtrekken en zich later weer positief bij de rest van de groep kunnen voegen. Jessie wil daarna even brainstormen over zijn plan om dierenvoeding op de markt te brengen. Ik zou het leuk vinden als het een gezamenlijk project wordt legt hij uit. Het is zijn idee om dierenvoeding op de markt te brengen met de beste ingrediënten. De bewoners bedenken vervolgens nog een paar punten waar de voeding aan moet voldoen. Adriaan vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat er geen dierenleed aan te pas komt en bedenkt ook meteen een naam, bijvoorbeeld veggie food. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *