Adriaan en Jessie willen gaan werken met een takenlijst

Adriaan en Jessie willen gaan werken met een takenlijst

Jessie, Gerrit en Joaquin hebben een experiment uitgevoerd, namelijk op alle huisjes van de bewoners een slot plaatsen. Dit is bij de meeste bewoners niet goed in de smaak gevallen en daarom besluit Jessie om het experiment toe te lichten aan Adriaan. Sommige mensen weten waar ze zich mee bezig moeten houden begint hij. Toch merkt hij dat de meeste bewoners niet weten welke taken ze uit moeten voeren. Hij hoopte dat de bewoners een volledige dag zouden werken als zij hun huisjes niet in konden maar achteraf was dit misschien niet een heel goed idee. Hij oppert daarom om een dagelijkse takenlijst op een bord te schrijven, zodat de taken overzichtelijk in kaart worden gebracht. En hoopt verder dat de bewoners op deze manier harder gaan werken. Adriaan knikt en laat weten dat hij het een goed idee vindt om met een takenlijst te gaan werken. Adriaan en Jessie grappen daarna dat de bewoners een eigen gemaakte tekening van Adriaan krijgen als ze vijftig taken succesvol hebben uitgevoerd. Denk jij dat dit plan wel gaat werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *