Timothy probeert Adriaan ervan te overtuigen dat hij in Utopia 2 wil blijven

Timothy probeert Adriaan ervan te overtuigen dat hij in Utopia 2 wil blijven

Adriaan is buiten aan het werk als Timothy komt aanlopen. Ik heb er eigenlijk geen zin in zegt Adriaan tegen Timothy. Timothy lijkt dit niet serieus te nemen en wil graag een aantal dingen kwijt. Ik wil hier echt blijven, man. Ik wil hard mijn best doen zegt hij. Adriaan kijkt weg. En Timothy vertelt verder dat hij zijn best wil doen voor de bv, bij Franny wil blijven en nooit meer Adriaan zijn vertrouwen zal schenden. Adriaan lijkt op zijn beurt niet goed te weten hoe hij hierop moet reageren. Ik vind het moeilijk zegt hij dan ook. Adriaan vertelt daarna dat hij bij Timothy niet goed kan inschatten of hij oprecht is en laat weten dat Timothy alleen tijdens de nominaties rustiger aan doet. Timothy blijft op Adriaan in praten en smeekt hem bijna om hem te vergeven. Denk jij dat Timothy oprecht is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *