Potentiële bewoners Kevin en Jens arriveren in Utopia 2

Potentiële bewoners Kevin en Jens arriveren in Utopia 2

De bewoners verzamelen zich voor de poort van Utopia 2. De bewoners speculeren over de potentiële bewoners die zo door de poort komen lopen. Als de poort eenmaal opengaat, lopen er twee mannen met een kist in hun handen binnen. De bewoners reageren enthousiast en stellen zich voor. De potentiële inwoners stellen zich voor als Jens en Kevin en schudden de handen van de bewoners. Wat later lopen ze allemaal richting de silo toe om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een kopje koffie. De potentiële bewoners laten weten dat ze zin hebben in het avontuur. Jens staat op en vertelt daarna over zichzelf. Hij vertelt dat hij zich wil gaan bezighouden met de evenementen en veel mogelijkheden op het terrein ziet. Hij gaat het missen om op ieder moment van de dag muziek te kunnen luisteren. Kevin vertelt daarna dat hij uit Curaçao komt en naar Nederland is gekomen om te studeren. Hij heeft veel in de horeca gewerkt en wil zich ook hierop richten in Utopia 2. Ook kan hij ook aardig overweg met zijn handen, hij kan bijvoorbeeld bankjes bouwen.

Mike vraagt de twee heren wat zij bereikt willen hebben na vijftien maanden. Kevin wil graag meehelpen met bouwen en wil graag een ruimte waarin de bewoners kunnen werken.Jens zijn persoonlijke doel is om aan zichzelf te werken en tevens wil hij beter worden in marketing en sales, zodat hij dit in praktijk kan brengen bij het verbeteren van de webshop. Hij vertelt dat hij niet materialistisch is maar wel graag warm de winter wil doorbrengen. Wat nemen de twee potentiële bewoners mee? Kevin laat weten dat hij zijn kleding en handen mee heeft en Jens heeft zichzelf meegenomen. Ook heeft hij wat activiteiten bedacht die hij met de bewoners wil uitvoeren zodat hij hen beter kan leren kennen. Ten slotte heeft Jessie een brief voor de potentiële bewoners geschreven, die Jens voorleest. In de brief staat vooral beschreven dat Jens en Kevin vooral al hun vragen aan de bewoners mogen stellen en dat ze hard hun best moeten doen om zichzelf te bewijzen. Vind jij Kevin en Jens een aanwinst voor de mini samenleving?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 151    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *