Maak uitgebreid kennis met Jens en Kevin en breng nu je stem uit!

Maak uitgebreid kennis met Jens en Kevin en breng nu je stem uit!

Zojuist zijn potentiële bewoners Jens en Kevin in Utopia 2 gearriveerd. In dit bericht maak je uitgebreider kennis met de twee en lees je hoe je op hen kan stemmen.

De 25 jarige Kevin is ongecompliceerd, happy en misschien een beetje nonchalant. Kevin heeft het goed voor mekaar. Hij woont op zichzelf in Breda en werkt in de bediening van het restaurant van zijn stiefvader. Kevin is geboren op Sint Maarten en opgegroeid op Curaçao. Tot zijn achttiende heeft hij daar kunnen genieten van de witte stranden, blauwe zee en de hoge temperaturen. Kevin is naar eigen zeggen een echte flirt. Tijdens het uitgaan verleidt hij menig vrouwelijk schoon met zijn Curaçaose moves. Tijd om te settelen vindt Kevin het nog niet, hij scharrelt liever nog even rond. In Utopia 2 wil hij zich richten op de horeca en evenementen. En wil een mini restaurant bouwen waar zowel in de winter als in de zomer kleine gerechtjes geserveerd kunnen worden. De andere bewoners moeten niet denken dat ze invloed krijgen op het reilen en zeilen van het restaurant, want Kevin vindt vaak dat zijn manier het beste is. Utopia 2 wordt één groot feestje voor Kevin.

Jens is ook 25 jaar en woont in Leidschendam. Hij is vrijgezel en werkt als Facility Coördinator voor een ambassade. Het is een bezig bijtje, want zijn gemiddelde werkweek bestaat uit zo’n 70-uur. Daarnaast is het ook nog eens een sociaal dier en een echt familiemens. Hij heeft een hele hechte band met zijn twee broertjes, vader en moeder. Jens bruist van de energie en met zijn dosis zelfvertrouwen zit het ook wel goed. Hij laat met plezier zijn hersenen kraken en gaat graag strategisch te werk, iets wat Utopia 2 volgens hem nodig heeft. Jens wil net zoals ze in het bedrijfsleven doen, inzichtelijk maken wat iedereen in Utopia 2 doet en dit stroomlijnen. Hij ziet zichzelf niet als een leider, maar als het mastermind daarachter en wil vooral een rode draad vormen tussen de bewoners. Geld verdienen wil Jens vooral doen door een eigen lijn op te zetten met hippe maar comfortabele kleding. Ook wil hij de winstgevendheid van de evenementen vergroten. Dit wil Jens gaan doen door geld te gaan investeren in een eigen podium met overkapping en een vaste geluid set. Zo kunnen er vaker grote muziekevenementen georganiseerd worden. Tot slot wil hij ervoor zorgen dat de positiviteit weer terugkeert in Utopia 2.

 

Met je premium paspoort kun je tot zondag 13 januari 10:00 uur jouw stem uitbrengen. Zondag rond de klok van 12:00 uur wordt er door de bewoners gestemd op wie er mag blijven, ook wordt dan de publieksstem bekendgemaakt. Maar hoe kun je je stem uitbrengen? Dit doe je op de website van Utopia. Hier ga je naar het inwonersoverzicht, dat je vindt via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op ‘INWONERS’. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de twee potentiële bewoners volgens jou zijn of haar Utopia 2 avontuur mag vervolgen na de stemronde. Je kunt ook stemmen vanuit de Utopia app, via je smartphone of tablet. In het hoofdmenu van de app vind je de knop Stemmen. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Breng nu je stem uit!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *