Potentiële bewoners Jens en Kevin krijgen een rondleiding in Utopia 2

Potentiële bewoners Jens en Kevin krijgen een rondleiding in Utopia 2

Potentiële bewoners Jens en Kevin hebben zich voorgesteld en krijgen wat later een rondleiding in de mini samenleving. Christel raadt de twee nieuweling aan om vooral te genieten van dit avontuur. Gelukkig hebben de potentiële bewoners goed weer meegenomen en schijnt het zonnetje lekker, dus moet dit vast wel goed komen. Jens vertelt tegen Christel dat hij zich al direct op zijn gemak voelt in Utopia 2. Christel begrijpt op haar beurt wat hij bedoelt en legt uit dat haar tijd in Utopia 2 voorbij is gevlogen. Afsluitend legt ze de twee mannen meteen even uit hoe de douche en wc werken en daarna is de tour alweer afgelopen. Hoe zal de rest van de dagen verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *